15 ani de infiintare Credit Europe Leasing. Pana pe 31 martie - oferta aniversara adresata persoanele juridice

Data publicarii: 21-10-2013 | Finante-Banci

Credit Europe Leasing a lansat o oferta aniversara adresata persoanelor juridice, pentru  achizitia de autovehicule noi, aceasta fiind valabila pana pe 31 martie.  

Conditiile oferite sunt specifice pentru marcarea celor 15 ani de existenta pe piata a companiei: 6.15% dobanda fixa, pentru un contract de leasing pe o perioada de 15 luni, cu 15% avans, 15% in primele doua rate. Un plus al ofertei il reprezinta faptul ca pentru valori mai mici de 50.000 euro, aprobarea se poate obtine pe loc, in functie de capacitatea financiara a companiei-client.

"Pe parcursul celor 15 ani de activitate, Credit Europe Leasing a jucat un rol activ pe piata financiar-bancara romaneasca, devenind o companie financiara de prestigiu, care a venit intotdeauna in intampinarea clientilor sai cu produse si servicii de inalta calitate. Dorim sa le multumim acestora, in acest moment aniversar, pentru ca ne-au permis sa le fim alaturi, ca partener si ca impreuna am dezvoltat o relatie de business solida, bazata pe incredere reciproca”- a declarat domnul Ali Riza Koska, presedintele Credit Europe Leasing.

Credit Europe Leasing este parte a grupului financiar olandez Credit Europe NV si este prezenta pe piata financiar-bancara inca din 1998, mai intai sub titulatura Finans Leasing, devenind mai apoi in 2007, Credit Europe Leasing.

Inca de la inceputul activitatii in Romania, Credit Europe Leasing s-a situat in randul primelor 5 companii de profil, avand un ritm de crestere constant, si adaptandu-se cerintelor pietei pentru finantarea produselor din diferite sectoare economice, prin oferirea de planuri de leasing personalizate, cu accent pe maximizarea satisfactiei finale a clientilor.

 Beneficiind de experienta si sprijinul grupului financiar din care face parte, Credit Europe Leasing si-a inceput dezvoltarea cu finantarea unei game variate de vehicule si echipamente pentru diverse industrii, pentru ca in 2004 sa fie printre primele companii care au finantat bunuri imobiliare, de la hale de productie si cladiri de birouri, pana la ansambluri de locuinte, terenuri si spatii comerciale. In 2005, Credit Europe Leasing a fost prima companie care a introdus si dezvoltat pe piata romaneasca conceptul de sale&lease-back pentru diferite bunuri imobiliare.

Credit Europe Leasing IFN SA este membru fondator al Asociatiei Societatilor Financiare ALB, constituindu-se astfel in echipa de pionierat a promovarii bunelor practici si a unui cadru legislativ cat mai adecvat leasingului in Romania. Pastrand o cota de piata constanta in perioada ultimilor 5 ani de criza, Credit Europe Leasing IFN SA a sustinut ALB Romania din pozitia de membru al Consiliului de Leasing.

Asociatia Societatilor Financiare ALB Romania este membra a Federatiei Europene a Leasingului - Leaseurope si a Federatiei Europene a Creditului de Consum - Eurofinas.