Citi lanseaza aplicatia CitiDirect BE pentru iPad

Data publicarii: Astazi, 28-10-2013 | Finante-Banci

Decizii manageriale de calitate si o productivitate sporita utilizand noua aplicatie CitiDirect BE Tablet 

Citi a lansat CitiDirect BE Tablet, o noua aplicatie pentru iPad care ofera clientilor persoane juridice acces la informatii financiare si de tranzactionare, sprijinind astfel trezorierii si directorii financiari in luarea deciziilor si in managementul companiei. Adesata exclusiv utilizatorilor platformei de online banking CitiDirect BE si disponibila gratuit in App Store, CitiDirect BE Tablet ofera flexibilitate si control in accesarea informatiilor critice. 

 Trezorierii si directorii financiari pot utiliza CitiDirect BE Tablet pentru a verifica fluxul financiar la nivelul intregii companii cu scopul de a lua decizii in ceea ce priveste platile. 

Clientii pot cu usurinta sa acceseze o cartografiere sau un grafic pentru a vizualiza balantele si pentru a confirma executia strategiei financiare a companiei. CitiDirect BE Tablet aduce la un click distanta informatii financiare esentiale, permitand clientilor sa monitorizeze si sa controleze cu usurinta dezvoltarea afacerii, beneficiind in acelasi timp de o experienta bancara optimizata. 

 Sebastian Kucharek, Director al Diviziei Treasury and Trade Solutions la Citi Romania, a spus: "Lumea e in schimbare, mediul operational e in schimbare, iar nevoile si asteptarile clientilor evolueaza, devenind din ce in ce mai complexe. Pentru ca nevoile complexe impun un parteneriat pe masura, Citi Romania isi exprima angajamentul de a fi un aliat puternic pentru clientii sai corporativi, sprijinindu-i sa obtina productivitate si eficienta sporite precum si mai mare vizibilitate si control asupra fluxurilor financiare. Noile tehnologii au creat oportunitati pentru Citi de a-si deservi mai bine clientii, iar cea mai recenta implementare a CitiDirect BE Tablet este o dovada solida a acestui fapt”. 

 "A fost prioritar sa dezvoltam o solutie adaptata tabletelor, conceputa pentru a indeplini nevoile de management al lichiditatilor si al platilor la nivelul clientilor corporativi. CitiDirect BE Tablet ofera o experienta bancara interactiva in timp ce vine si in intampinarea unor nevoi reale de business”, a adaugat Hubert JP Jolly, Head of Channel and Enterprise Services la Citi. 

 Dezvoltata de catre echipa diviziei de Treasury and Trade Solutions a Citi, alaturi de Citi Innovation Lab Dublin, CitiDirect BE Tablet aduce pe iPad-ul clientului functionalitatile de baza ale platformei de online banking CitiDirect BE. 

  Aplicatia CitiDirect BE Tablet permite utilizatorului: 

  •  sa personalizeze vizualizarea datelor pentru facilitarea deciziilor strategice; 
  •  sa analizeze datele disponibile pentru a obtine informatii globale despre companie; 
  •  sa vizualizeze date globale, filtrate dupa regiune sau tara; sa filtreze informatiile in functie de moneda, sume sau tara in vizualizari de tip harta sau grafic; 
  •  sa autorizeze, sa efectueze si sa editeze plati oricand si oriunde. 

 

In prezent, aplicatia Citi Direct BE Tablet este disponibila in limba engleza si a fost 

implementata in 23 de tari printre care Argentina, Australia, Brazilia, Canada, China, 

Columbia, Republica Dominicana, Ecuador, Franta, India, Indonezia, Kenya, Mexic, Olanda, 

Nigeria, Peru, Polonia, Puerto Rico, Romania, Spania, Tanzania, Statele Unite si Marea 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: