CardAvantaj ofera plata in 3 rate la orice comerciant din tara si in strainatate

Data publicarii: 04-12-2013 | Finante-Banci

Credit Europe Bank a demarat o campanie prin intermediul careia ofera 3 rate fara dobanda la plata prin CardAvantaj, oriunde in afara retelei de parteneri, atat in tara cat si in strainatate. Oferta se adreseaza tuturor celor care aplica pentru CardAvantaj MasterCard PayPass si il utilizeaza pentru cumparaturi la comercianti, atat in magazine cat si in mediul online.

Pentru a beneficia de avantajele campaniei, cei interesati trebuie sa aplice pentru CardAvantaj si sa intre in posesia acestuia pana la 31 decembrie 2013. Noii clienti ai produsului pot efectua cumparaturi cu plata in 3 rate in afara retelei de parteneri pana la 31 ianuarie 2014. 

CardAvantaj este primul card de credit pentru cumparaturi din Romania care a oferit clientilor sai posibilitatea achizitionarii produselor dorite cu plata in rate si in strainatate. 

De asemenea, CardAvantaj a oferit in premiera clientilor posibilitatea de a achita in rate fara dobanda si in afara retelei de magazine partenere.

"Cumparaturile in strainatate cu plata in rate reprezinta unul dintre cele mai apreciate beneficii oferite de CardAvantaj, in plus fata de cea mai extinsa retea de comercianti parteneri. Acest beneficiu este completat acum si cu posibilitatea de a cumpara in rate la orice comerciant din Romania. Ne dorim astfel sa oferim noilor clienti CardAvantaj un ajutor placut si util pentru cumparaturile de sarbatori si din perioada concediilor de iarna”, a declarat Gabriela Stanciu - Head of Cards Product Management, Credit