Ministerul Egiptean al Turismului anunta reduceri pentru tour operatorii romani care au chartere spre Egipt

Data publicarii: 17-12-2013 | Turism

Ministerul Egiptean al Turismului, prin Autoritatea Egipteana de Turism (ETA), a anuntat un nou program de reduceri pentru operatorii de turism din Romania care au zboruri charter catre destinatii turistice din Egipt. Autoritatile egiptene lanseaza astfel un sistem de discounturi, bazat pe gradul de ocupare a charterelor, prin care toate charterele din Romania spre Egipt pot beneficia de reduceri substantiale, de pana la 200 euro. 

Programul este valabil in perioada 27 noiembrie 2013 - 30 aprilie 2014 si are ca scop revitalizarea turismului din Romania catre Egipt, una dintre cele mai importante resurse alte tarii. 

Anuntul lansarii programului a fost transmis de consilierul Ahmed Sobhi, Seful Biroului de Turism al Ambasadei Egiptului de la Varsovia si reprezentant al Autoritatii Egiptene de Turism (ETA) din Varsovia, autoritate responsabila cu promovarea Egiptului in Polonia, Cehia si Romania, prin intermediul agentiei United, agentia de relatii publice a ETA in Romania.

Programul de reducere se aplica astfel:

a. Zboruri cu rata de ocupare 65% - 84%: fiecare loc liber va fi compensat cu 180 Euro (1674 Lire egiptene)

b. Zboruri cu rata de ocupare 85% - 94%: fiecare loc liber va fi compensat cu 200 Euro (1860 Lire egiptene)

Exceptie fac zborurile spre Taba, la care rata de ocupare minima trebuie sa fie de 50% in loc de 65% , si zborurile spre Marsa Alam, la care rata de ocupare minima va fi de 55% in loc de 65%.

Autoritatea Egipteana de Turism (ETA) este o institutie guvernamentala responsabila cu oferirea de servicii turistilor straini care viziteaza Egiptul. ETA a fost infiintata in martie 1981, in subordinea Ministerului Egiptean al Turismului. Principalele obiective ETA sunt cresterea numarului de turisti in Egipt, prin promovarea trecutului antic al tarii si evolutia sa moderna, contribuind la depasirea obstacolelor in dezvoltarea traficului de turisti. www.facebook.com/egipt.undeincepetotul