CFR Calatori suplimenteaza numarul de trenuri in perioada Sarbatorilor de iarna

Data publicarii: 19-12-2013 | Turism

CFR Calatori introduce suplimentar in circulatie 14 trenuri pentru adaptarea capacitatii de transport la solicitarile traficului de calatori prilejuit de Sarbatorile de iarna.

Potrivit unui comunicat al companiei, remis joi AGERPRES, trenurile suplimentare vor circula in perioada 25 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014.

De asemenea, pe toata perioada Sarbatorilor de iarna, trenurile care circula pe cele mai utilizate rute din Bucuresti spre Craiova, Brasov, Bicaz, Botosani, Iasi, Timisoara, Baia Mare, Arad, Suceava, Vatra Dornei vor fi suplimentate cu aproximativ 50 de vagoane clasa, vagoane de dormit si cusete.

Totodata, trenurile care fac legatura intre statiunile de pe Valea Prahovei si principalele orase ale tarii vor fi suplimentate cu vagoane.

In zilele cu trafic redus de calatori din intervalul 25 decembrie 2013 - 4 ianuarie 2014 vor fi anulate unele trenuri InterRegio, precum si trenuri Regio, acestea urmand sa fie comunicate in statiile de plecari/sosiri.

CFR Calatori precizeaza ca in zilele de 23 si 30 decembrie programul agentiilor de voiaj va fi unul obisnuit de lucru, iar in zilele de 24, 27, 31 decembrie 2013 si 3 ianuarie vor fi deschise toate agentiile de voiaj CFR in intervalul orar 8.00 - 15.30, iar in zilele de 25, 26 decembrie si 1 si 2 ianuarie agentiile vor fi inchise.

"Inainte de calatorie, recomandam tuturor pasagerilor sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (in trafic intern) si 021.314.5528 (trafic international Gara de Nord Bucuresti) sau sa se adreseze personalului nostru din statii", se mai spune in comunicat. 

Sursa: AGERPRES