Raiffeisen confirma ca a primit oferte pentru subsidiarele sale din Ucraina si Ungaria

Data publicarii: 08-01-2014 | Finante-Banci

Raiffeisen International Bank (RBI) a primit oferte pentru subsidiarele sale din Ucraina si Ungaria si acestea sunt in prezent analizate, a anuntat marti un purtator de cuvant al grupului bancar austriac, Ingrid Krenn-Ditz, transmite site-ul Portfolio.hu.

Oficialul nu a comentat articolul aparut in publicatia 'Napi Gazdasag' in care se arata ca astazi conducerea Raiffeisen ar putea adopta o decizie privind vanzarea subsidiarei din Ungaria. Krenn-Ditz nu a precizat numele bancilor interesate de aceasta filiala.

'Banca a primit oferte pentru subsidiarele sale din Ucraina si Ungaria, acestea sunt in prezent analizate, dar nu pot spune mai mult', a afirmat purtatorul de cuvant al grupului bancar austriac.

Publicatia 'Magyar Hirlap' anunta luni ca subsidiara din Ungaria a Raiffeisen International Bank ar putea fi preluata de banca ungara Szechenyi Bank, la care statul ungar a preluat in vara anului trecut un pachet de 49%.

Fara a cita sursa informatiilor sale, Magyar Hirlap sustine ca Szechenyi Bank a facut o oferta pentru divizia ungara a Raiffeisen, iar banca austriaca analizeaza posibilitatea vanzarii acestei divizii.

Atat Raiffeisen cat si Szechenyi Bank au refuzat sa faca orice comentarii.

Integral in Economica.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: