Noii clienti Millennium Bank care isi deschid Cont de salariu primesc pana la 600 de lei bonus si plata utilitatilor

Data publicarii: 08-01-2014 | Finante-Banci

Noii clienti persoane fizice ai Millennium Bank care isi deschid un Cont de salariu pana la 31 martie 2014 primesc un bonus de pana la 600 de lei si pot castiga un premiu de pana la 1.000 de lei constand in contravaloarea facturilor lunare la utilitati. Bonusul de pana la 600 de lei este virat la deschiderea contului, iar valoarea sa depinde de nivelul venitului clientului. In plus, toti clientii care isi deschid un cont de salariu pe perioada campaniei intra automat in tragerea la sorti care va desemna 12 castigatori care vor primi contravaloarea facturilor lunare la utilitati in suma maxima de 1.000 de lei fiecare.

Contul de salariu Millennium Bank este un pachet care include, printre alte beneficii, zero comision de administrare a contului, zero comision de administrare pentru Internet Banking si pentru linia de Call Center dedicata, precum si zero comision de administrare, in primul an, pentru cardul de debit. Toate retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank sunt gratuite, la fel ca si doua retrageri pe luna de la bancomatele altor banci.

In plus, prin facilitatea Card cu Bani Inapoi, cardul de debit atasat Contului de salariu returneaza clientilor pana la 100 de lei lunar din sumele folosite pentru cumparaturi la supermarketuri, benzinarii, florarii, librarii si cinematografe din toata tara. Clientii primesc bonusul in urmatoarea luna direct in contul lor de salariu si il pot folosi cum doresc. 

De asemenea, banca nu percepe comision pentru platile in valoare de pana la 200 de lei efectuate prin intermediul serviciului Internet Banking, permitand astfel clientilor sa-si administreze venitul lunar si sa-si plateasca facturile intr-un mod convenabil.

Noua oferta promotionala pentru Contul de salariu este disponibila in toate sucursalele Millennium Bank pana la 31 martie 2014. Regulamentul oficial al campaniei este publicat pe www.millenniumbank.ro.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: