CFR Calatori: Trenurile vor circula in conditii de iarna, in urmatoarele 48 de ore

Data publicarii: 24-01-2014 | Actualitate

Trenurile vor circula in urmatoarele 48 de ore conform reglementarilor specifice conditiilor de iarna, in urma avertizarilor meteo de ninsoare si vant, emise de Administratia Nationala de Meteorologie, se arata intr-un comunicat remis vineri AGERPRES de CFR Calatori.

Compania a anuntat, totodata, ca a fost instituit deja Comandamentul de Iarna, iar pasagerii trebuie ca, inainte de calatorie, sa se informeze despre conditiile meteo si sa apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intentioneaza sa calatoreasca.

'Pentru a preintampina eventuale perturbari in circulatia feroviara, CFR Calatori a decis sa puna la dispozitie locomotivele Diesel de rezerva si sa pregateasca materialul rulant pentru circulatie in conditii de iarna. De asemenea, compania a suplimentat echipele de interventie si asigura personalul necesar pentru deszapezirea unitatilor proprii (revizii, depouri etc), asigurand totodata pregatirea suplimentara a garniturilor', se spune in comunicatul citat.

Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/ a emis, vineri, avertizari Cod Galben si Cod Portocaliu de ninsori abundente si viscol, valabile pana duminica seara, in 27 de judete din sudul si sud-estul tarii, inclusiv in Municipiul Bucuresti. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: