WIZZ AIR SI BANCPOST VA ADUC MAI APROAPE DE DESTINATIA PREFERATA CU NOUL CARD DE CREDIT WIZZ BANCPOST

Data publicarii: 24-01-2014 | Finante-Banci

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est*, si Bancpost au lansat in parteneriat noul card de credit WIZZ Bancpost si programul de loialitate asociat, "SHOP&Travel”. Noul card de credit si programul de loialitate sunt concepute pentru a acumula puncte de loialitate ce pot fi folosite ulterior la cumpararea de bilete sau alte servicii pe wizzair.com. WIZZ Bancpost este un card de credit MasterCard World emis de Bancpost si reprezinta cel mai recent proiect Wizz Air menit sa atraga un numar si mai mare de clienti romani printr-un program de loialitate atractiv.

"Suntem incantati de extinderea portofoliului nostru cu acest nou card de credit co-branded cu Wizz Air. Stim ca romanilor le place sa calatoreasca, atat pentru petrecerea timpului liber, cat si pentru afaceri, si totodata cauta in mod activ solutii pentru cumparaturi inteligente”, a declarat George Georgakopoulos, Vicepresedinte Executiv Credite Persoane Fizice, Bancpost.

 "Indiferent daca romanii cumpara bilete de calatorie pentru ei insisi ori pentru cei dragi sau daca cheltuiesc bani pe cumparaturile zilnice, ei isi doresc un serviciu care sa ii ajute sa se bucure cat mai mult de cele doua pasiuni: calatoriile si cumparaturile. De aceea, astazi lansam cardul de credit WIZZ Bancpost si programul sau de loialitate "SHOP&Travel”. Acest card reprezinta instrumentul perfect pentru noi toti de a calatori mai des si mai ieftin, intrucat punctele acumulate pe cardul de credit pot fi convertite usor in echivalentul in Lei in conturile WIZZ ale clientilor”, a adaugat George Miklos Takacs, Head of Revenue Development, Wizz Air, a afirmat: "Prin lansarea acestui nou card de credit impreuna cu Bancpost, dorim sa ne rasplatim clientii romani, oferindu-le noi posibilitati de a descoperi cele aproape 100 de destinatii Wizz Air din Europa si nu numai. Toti detinatorii cardului WIZZ Bancpost vor deveni automat Membri Wizz Discount pentru a se putea bucura de reduceri semnificative la fiecare calatorie. Mai mult decat atat, fiecare achizitie facuta oriunde cu cardul WIZZ Bancpost, va va recompensa cu puncte care va aduc mai aproape de vacanta sau escapada de weekend planuita, atunci cand le folositi pentru a plati rezervarile de pe "Suntem bucurosi sa contribuim cu experienta pe care MasterCard o are in cardurile co-branded si Premium la dezvoltarea, impreuna cu Bancpost si Wizz Air, a acestui card de credit World”, afirma Cosmin Vladimirescu, General Manager Romania & Moldova, MasterCard. "Prin utilizarea acestui card, pasagerii beneficiaza de acces gratuit la business lounge-ul MasterCard, deschis de curand in cadrul Aeroportului Otopeni din Bucuresti. Acolo, cei care calatoresc se pot relaxa inainte de decolare, intr-un spatiu confortabil si exclusivist. Mai mult decat atat, in tara, detinatorii noului card de credit WIZZ Bancpost au oportunitatea sa descopere reduceri speciale, promotii si cadouri la comerciantii MasterCard® Elite, toate alese sa deserveasca un stil de viata premium, elegant”.

Cardul WIZZ Bancpost a fost prezentat presei intr-o conferinta la peste 10.000 de metri altitudine, intr-un zbor pe ruta Bucuresti-Roma. Cardul este usor de utilizat si ofera detinatorului sau o experienta de cumparaturi si calatorii imbunatatita prin beneficii multiple. Programul SHOP&Travel recompenseaza detinatorul cardului cu puncte de loialitate care pot fi folosite pentru a achizitiona bilete de avion si servicii Wizz Air. Acest program ofera cel mai inalt nivel de recompensare (pana la 4% din valoarea de achizitie) dintre programele de loialitate ale cardurilor de credit comparabile din Romania. Mai mult, detinatorul cardului primeste un cadou de 2.500 de puncte BONUS, in fiecare an, dupa prima achizitie pe care o face pe wizzair.com. 

Toti detinatorii de carduri primesc acces gratuit la WIZZ Discount Club, prin care beneficiaza de o reducere garantata de 45 lei pe fiecare segment de zbor**. Mai mult, cardul le ofera acces gratuit si nelimitat la MasterCard Business Lounge in Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) din Bucuresti.

Detinatorii de card WIZZ Bancpost se pot bucura, de asemenea, de o reducere de pana la 25% la cumparaturi la comerciantii parteneri prin programul MasterCard® Elite, precum si de principalele beneficii ale cardurilor de credit Bancpost: rate fara dobanda in peste 2.000 de magazine, pana la 55 de zile perioada de gratie, comsion 0% la emitere si la orice plata cu cardul, precum si alerte gratuite prin SMS pentru orice tranzactie mai mare de 100 Lei.

WIZZ Bancpost este un card de credit MasterCard World emis de Bancpost care se adreseaza persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 23-65 ani si venituri nete de minim 500 Lei. 

Pentru mai multe informatii, puteti accesa link-ul www.wizzbancpost.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: