Clubul Intreprinzatorului Roman fondat de BT are deja peste 2000 de membri

Data publicarii: 13-11-2006
Clubul Intreprinzatorului Roman, fondat de Banca Transilvania, are deja peste 2.000 de membri, in toata tara, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Din acest total, 10% nu sunt clienti ai Bancii Transilvania, ceea ce subliniaza faptul ca acest concept este atractiv chiar si pentru intreprinzatorii care nu sunt inca in portofoliul BT. Clubul Intreprinzatorului Roman a fost lansat pe piata recent, acum o luna, fiind dedicat tuturor membrilor comunitatii antreprenoriale, in special clientilor Bancii Transilvania. Acesta ofera valoare adaugata prin: programele de training despre negociere, vanzari, managementul proiectelor, selectie de personal etc. - subventionate total sau partial, consultanta financiar-bancara, suport pentru dezvoltarea proiectelor de finantare din fonduri provenite din Uniunea Europeana.

La aceste beneficii se adauga posibilitatea intreprinzatorilor romani de a participa la seminarii si conferinte in cadrul carora se dezbat subiecte de interes pentru comunitatea antreprenoriala, cu referire la finantarile afacerilor prin credite bancare, solutii pentru cresterea afacerilor, marketing, motivarea angajatilor si altele. Clubul reprezinta, de asemenea, un cadru de intalnire si comunicare a oamenilor de afaceri, precum si un mediu potrivit schimbului de experienta.

Clubul Intreprinzatorului Roman a organizat pana acum 35 de sesiuni de training in tot atatea orase din tara, la care au participat aproximativ 1.200 de persoane.

Intreprinzatorii romani se pot inscrie gratuit in club atat in cele 320 de unitati ale Bancii Transilvania din intreaga tara, cat si prin intermediul site-ului www.btclub.ro

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: