Garanti Bank sustine antreprenorii romani prin creditul de studii dedicat studentilor in programul ASEBUSS - MBA

Data publicarii: Astazi, 04-02-2014 | Finante-Banci

Garanti Bank continua parteneriatul cu ASEBUSS pentru sustinerea antreprenoriatului romanesc si ofera cel mai avantajos pachet de finantare celor care se inscriu in programul de MBA

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci de pe piata locala, continua parteneriatul cu Institutul de Administrare a Afacerilor din Bucuresti - ASEBUSS pentru sustinerea antreprenoriatului romanesc. Prin intermediul parteneriatului, Garanti Bank ofera solutii specifice de finantare celor ce vor fi acceptati in acest program de MBA, prin creditul AntreprenorStart, studentii beneficiind de cele mai competitive conditii de creditare de pe piata, atat in lei, cat si in euro. 

Programul ASEBUSS MBA este dedicat atat celor care doresc sa puna bazele propriei afaceri, cat si antreprenorilor la inceput de drum, precum start-up-uri inovatoare, dealeri, reselleri, mici producatori sau francizori, fiind singurul MBA special concentrat pe managementul acestor tipuri de afaceri. Participantii trebuie sa fie absolventi de facultate si sa aiba minim doi ani de experienta profesionala.

Programul este acreditat si ofera o diploma recunoscuta pe plan national si international, fiind singurul din Romania orientat pe managementul companiilor mici si mijlocii. Institutul de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS) este cea mai veche scoala de afaceri de pe piata romaneasca. In plus, cei care se inscriu acum in program beneficiaza de o reducere de 1.000 euro pana pe 10 mai 2014.

Pe 19 februarie, persoanele interesate de programul MBA orientat catre antreprenoriat, pot afla informatii despre structura, criterii de inscriere si beneficii in cadrul unei prezentari tinute de prof. Adrian Manaicu. La sfarsitul sesiunii de prezentare, potentialii candidati pot participa la un curs deschis tinut de un profesor ASEBUSS, pe baza unui studiu de caz. Participarea este gratuita, iar inscrierile se pot face la adresa: emba@asebuss.ro.

Programul MBA lansat in 2013 completeaza oferta existenta, respectiv programul Executive MBA, organizat in parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta. Acesta se afla constant in top in ceea ce priveste aplicabilitatea, dezvoltarea competentelor manageriale, componenta internationala si networking-ul.

Profesorii scolii de afaceri ASEBUSS au fost instruiti la universitati americane de prestigiu pentru a preda programe de MBA bazate pe componenta practica a managementului (Harvard, Standford, MIT etc.) si au o experienta vasta in mediul real de business (ca antreprenori, consultanti sau directori in companii multinationale precum Vodafone, PWC, EliLily, Alcatel etc).

Profesorii au adaptat intregul program MBA astfel incat sa ofere studentilor cunostinte practice despre problemele managementului de IMM-uri specifice pietei romanesti. In cadrul cursurilor se lucreaza tot timpul pe studii de caz, pentru a intelege practic diverse aspecte ale business-ului (de ex: intelegerea P&L, dezvoltarea organizationala si managementul oamenilor, marketing si loializarea clientilor etc). 

Atat in cadrul orelor de curs, cat si in afara lor, studentii pot veni cu propriile dileme manageriale si pot discuta impreuna cu colegii si profesorii pentru a beneficia de idei si sprijin. 

Programul MBA la ASEBUSS inseamna si access la consultanta continua pentru propriul business.

In plus, cursurile demo ofera sansa discutiilor despre oameni, oportunitati, contextul de business actual, precum si despre procesul de atragere a resurselor necesare in antreprenoriat. 

Inscrierile in avans se pot face la adresa de e-mail: mba@asebuss.ro. Program se va desfasura la sediul ASEBUSS, Calea Grivitei 8-10.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: