CREDITE REESALONATE. Cearta intre Ponta si Antonescu pentru ELECTORATA

Data publicarii: 06-02-2014 | Finante-Banci

CREDITE REESALONATE. Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca masura privind reesalonarea creditelor la banci nu a fost discutata in USL, declaratie sa fiind in contradictie cu aceea a premierului Victor Ponta, care a sustinut ca acest lucru s-a discutat in USL duminica seara.

CREDITE REESALONATE. "Nu s-a discutat nici in USL, nici in intalnirea PNL cu FMI", a declarat Crin Antonescu joi pentru "Gandul".

In schimb, premierul Victor Ponta a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca masura privind reesalonarea creditelor a fost discutata in USL duminica seara.

Ponta: Masura privind reesalonarea creditelor a fost discutata in USL duminica seara

"Masura privind reesalonarea creditelor a fost discutata in USL duminica seara, dupa sedinta CSAT", a precizat Ponta.

CREDITE REESALONATE. Surse din Uniune au declarat anterior pentru MEDIAFAX ca masura anuntata de Guvern, in urma negocierilor cu reprezentantii FMI, de reesalonare a creditelor la banci nu a fost discutata la nivelul USL.

Potrivit surselor citate, masura nu a fost discutata la nivelul USL, fiind promovata de Ministerul de Finante, condus de liberalul Daniel Chitoiu, prin intermendiului ministrului delegat pentru buget, Liviu Voinea.

De asemenea, propunerea s-ar fi numarat printre mai multe solutii concepute la nivelul ministerului, au relatat aceleasi surse.

Cea mai mare parte a liderilor PNL au aflat de aceasta masura la momentul anuntarii oficiale de catre Guvern, au mai mentionat sursele citate.

Johannis: Masura Guvernului de reesalonare a creditelor nu a fost discutata si agreata in PNL

CREDITE REESALONATE. De altfel, prim-vicepresedintele PNL, Klaus Johannis, a declarat miercuri seara la TVR ca masura Guvernului privind reesalonarea creditelor la banci nu a fost discutata si agreata in PNL, mentionand ca in opinia sa nu este o masura liberala si va solicita clarificari la Delegatia Permanenta a partidului.

Johannis a fost intrebat daca masura Guvernului este una liberala.

Integral in Realitatea.net