Groupama asigura delegatia care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci

Data publicarii: 07-02-2014 | Finante-Banci

Groupama Asigurari este asiguratorul oficial al lotului de sportivi care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de iarna 2014, organizate la Soci. Compania asigura intreaga delegatie a Romaniei, formata din 24 de sportivi si 27 de oficiali, antrenori si medici. 

Este pentru a treia oara cand Groupama asigura sportivii romani la o competitie olimpica. Startul a fost dat in 2012, cand Groupama a asigurat lotul olimpic al Romaniei ce a participat la Jocurile Olimpice de Vara de la Londra. 

Groupama a continuat sa sustina performantele sportivilor si in 2013 fiind asiguratorul oficial al Festivalului Olimpic si Sportiv European, organizat pentru prima data in Romania, in februarie 2013. Groupama Asigurari este din 2012 asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) iar valorile noastre comune, precum si convingerea ca adevaratele parteneriate sunt cele longevive, au fost motivele principale care au dus la prelungirea parteneriatului nostru, la jumatatea anului trecut. 

"Groupama Asigurari promoveaza atat in Romania, cat si la nivel de grup o politica activa de prevenire a riscurilor, iar sportul, alaturi de valorile care conduc catre performanta, joaca un rol important in aceasta directie. Parteneriatul Groupama Asigurari - COSR este pentru noi un angajament pe termen lung pe care ne propunem sa-l dezvoltam continuand sa le oferim sportivilor romani siguranta de care au nevoie. Asiguram ceea ce conteaza in viata clientilor nostri si ceea ce conteaza pentru elita sportului romanesc”, a declarat François Coste, director general Groupama Asigurari. 

"Nu intamplator Comitetul Olimpic si Sportiv Roman continua colaborarea cu Groupama, o societate serioasa care promoveaza si apara aceleasi seturi de valori, bazate pe fair-play, fidelitate, solidaritate si responsabilitate. Pentru un performer sanatatea este esentiala in drumul spre succes, iar din acest punct de vedere, parteneriatul cu Groupama asigura linistea sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci”, a declarat Octavian Morariu, Presedinte COSR.

La Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, Romania va fi reprezentata in 8 discipline: patinaj artistic, bob, sanie, skeleton, sarituri cu schiurile, schi fond, schi alpin si biatlon. Sportivii romani vor debuta la Soci sambata, 8 februarie, in cadrul competitiei de schi fond.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: