Campanie de martisor OMNIASIG VIG - Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia Rutiera

Data publicarii: 28-02-2014 | Finante-Banci

OMNIASIG Vienna Insurance Group va organiza, pentru al patrulea an consecutiv, o campanie de Martisor la nivel national, impreuna cu Inspectoratul General al Politiei Romane - Directia Rutiera. Astfel, pe 1 martie, doamnele si domnisoarele ce vor fi surprinse in trafic, in cele mai importante intersectii din toate orasele resedinta de judet, vor primi din partea reprezentantilor IGPR - Directia Rutiera si OMNIASIG VIG cate un Martisor, precum si sfaturi preventive privind siguranta in trafic. 

"Prin aceasta campanie dorim sa reamintim, ca in fiecare an, tuturor soferilor si, in special acum, doamnelor si domnisoarelor, ca siguranta in trafic trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc. Cu aceasta ocazie, la inceput de pimavara, le dorim tuturor femeilor o primavara minunata si fara incidente rutiere” - a declarat domnul Mihai TECAU, Presedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari si mai stabile companii de asigurari generale din Romania, avand un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa. OMNIASIG VIG este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere.

Capitalul social al companiei este in valoare de 439.645.433,5 lei. In prezent, Vienna Insurance Group, prin toate companiile membre, este pe primul loc pe piata asigurarilor din Romania.