BCR le-a luat grecilor de la Bancpost directorul canalelor de distributie in retail

Data publicarii: 20-03-2014 | Finante-Banci

Marian Ignat, fost responsabil cu dezvoltarea canalelor electronice in Bancpost timp de aproape opt ani, a fost recrutat de BCR pentru pozitia de director executiv al Directiei managementul canalelor de retail. El ocupa astfel pozitia lasata libera de Bogdan Marin, care a preluat un post de senior manager in departamentul de consultanta pe strategii si operatiuni la Deloitte.

 Marian Ignat, 39 de ani, venise la Bancpost in 2006 de la Banca Transilvania. El a gestionat toate proiectele mari de modernizare a distributiei pe zona de retail de la serviciul de internet banking Fastbanking, care si-a extins constant gama de facilitati, pana la reteaua de automate speciale pentru plati, cu cititoare de coduri de bare. Bancpost era in 2007 una dintre primele banci mari de pe piata de retail care investeau intr-un parc extins de astfel de masini, multe disponibile in regim nonstop.

  BCR a decis in 2012 sa dezvolte aceasta zona de servicii prin instalarea a 400 de masini care sa preia din tranzactiile de la ghiseu. Marian Ignat a plecat din Bancpost de pe pozitia de director al diviziei canale de distributie. El a absolvit programul de EMBA al Universitatii Sheffield.

 SURSA: ZF