OTP Asset Management a lansat un fond de investiţii fără comision de retragere

Data publicarii: 14-05-2014 | Finante-Banci

OTP Asset Management România a lansat, marţi, fondul închis de investiţii OTP Premium Return, fără comision de retragere, premieră pe piaţa locală, cu o strategie orientată pe obţinerea de randamente mari, în condiţii de volatilitate scăzută.

'în condiţiile creşterii apetitului pentru soluţii financiare ce oferă randamente superioare dobânzilor bancare, OTP Premium Return reprezintă o oportunitate inovatoare de plasare a capitalului. OTP Premium Return este primul fond din portofoliul OTP Asset Management România cu strategie de Absolute-Return, ce permite captarea oportunităţilor de investiţii pe o scară largă, pe diverse pieţe şi clase de active. OTP Premium Return se adresează clienţilor care doresc randamente potenţial superioare produselor clasice de economisire, dar care nu acceptă un risc ridicat similar investiţiilor în fondurile de acţiuni', a declarat Dan Popovici, Director General, OTP Asset Management România, într-o conferinţă de presă.

Activele investitorilor pot fi realocate rapid, în funcţie de oportunităţile pieţei, pentru a obţine cel mai eficient raport randament-risc.

'Prin politica sa de investiţii, fondul urmăreşte să obţină randamente pozitive, superioare dobânzilor bancare, pe un orizont investiţional de cel puţin un an, indiferent de evoluţia pieţelor de capital', a explicat Popovici.

Fondul se adresează cu precădere investitorilor persoane fizice şi juridice care intenţionează să efectueze plasamente pe un orizont de timp de minim 12 luni.

Valoarea minimă a investiţiei în OTP Premium Return este de o unitate de fond, iar valoarea nominală a unităţii de fond este de 1.000 de lei.

Clienţii pot subscrie în fiecare lună în OTP Premium Return, în primele 5 zile lucrătoare când fondul se redeschide, şi pot răscumpăra investiţia, începând cu luna următoare celei în care au subscris.

Comisionul de subscriere este de 1% din suma investită, iar comisionul de administrare de 2% pe an.

Continuarea, pe ZF.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: