RIB îşi schimbă denumirea în Idea Bank şi se mută în Hermes Business Campus

Data publicarii: 09-07-2014 | Finante-Banci

Romanian International Bank, bancă recent achiziţionată de către grupul financiar polonez Getin Holding, îşi schimbă denumirea în Idea Bank şi îşi mută sediul într-un spaţiu de 3.500 metri pătraţi închiriat în Hermes Business Campus, dezvoltat de compania belgiană Atenor, unde vor lucra 300 angajaţi.

Romanian International Bank va trece printr-un proces de rebranding şi va deveni Idea Bank, iar banca îşi va muta sediul central, precum şi divizia de recuperare a creanţelor GetBACK Recovery, în două etaje ale Hermes Business Campus. Etajele 5 şi 6 ale clădirii vor găzdui peste 300 de oameni, asigurând în acelaşi timp chiriaşului soluţii pentru nevoia de expansiune ulterioară, se arată într-un comunicat al Colliers International, companie care a coordonat procesul de închiriere.

"în procesul de selecţie a unei locaţii pentru sediul nostru din România, am căutat cu predilecţie un spaţiu în nordul Bucureştiului, care să fie în acelaşi timp reprezentativ pentru sectorul în care operăm", a declarat Rafal Marcin Juszczak, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Getin Holding.

Banca se mută în Hermes Business Campus dintr-o clădire proprie, măsură luată pentru a permite instituţiei financiare să se concentreze pe activitatea sa de bază.

Dezvoltat de compania belgiană Atenor în zona Dimitrie Pompeiu, clădirea de 18.000 mp a fost finalizată în acest an, fiind închiriată în proporţie de 85% dupa ce, în ultimele luni, a atras nume importante din industria IT&C şi nu numai, precum XEROX, Ambasada Olandei la Bucuresti, Grupul Editorial Litera, Fribourg Capital, Bunt Studio şi Universal Online Promotion.

Hermes Business Campus cuprinde trei clădiri de birouri cu o suprafaţă totală de 78.000 metri pătraţi. Proiectul este planificat şi dezvoltat în mai multe etape consecutive, prima clădire fiind livrată în aprilie 2014, construcţia la cea de-a doua clădire începănd imediat după această dată.

SURSA: Mediafax.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: