Bancpost reia vânzările de asigurări investiționale, după subscrieri de 7 milioane euro anul trecut

Data publicarii: 22-07-2014 | Finante-Banci

Banca derulează, până pe 25 iulie, o nouă campanie de vânzări pentru asigurarea de tip unit-linked subscrisă de Eurolife ERB, cu randamente indexate la indicele bursier european Eurostoxx 50.

în perioada 15 mai – 21 iunie 2013, Bancpost a vândut o poliţă de asigurare cu componentă investiţională subscrisă de Eurolife ERB, care garanta cumpărătorilor un procent de 95% din capitalul investit, cu o perspectivă de randament de 10%. Potrivit reprezentanților băncii, în intervalul respectiv s-au vândut 2.800 de polițe de acest tip, care au generat prime brute subscrise în valoare de 7 milioane de euro.

"La maturitatea polițelor, pe 28 iunie 2014, performanța investițională a polițelor a fost una pozitivă și a adus clienților un randament de 10%, ca urmare a faptului că indicele bursier de referință de care depindea profitul produsului, Eurostoxx50, a fost pe plus. Randamentul de 10% este unul foarte bun comparativ cu dobânzile la produsele de economisire, de exemplu, mai ales că polița are și o importantă componentă de protecție", ne-au declarat cei de la Bancpost.

SURSA: Capital.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: