Ministrul Transporturilor: Ne asteptam ca undeva la sfarsitul anului sa avem intre 75 si 80 si ceva de kilometri de autostrada predati

Data publicarii: 05-02-2016 | Economie

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, estimeaza ca pana la sfarsitul acestui an ar putea fi predati aproximativ 80 de kilometri de autostrada de pe sectoarele Sebes - Turda, Lugoj - Deva si Bucuresti - Ploiesti.

"M-am ferit în permanență să raportez un număr de kilometri sau să promit un număr de kilometri pentru că, de obicei, pe mandate lungi se poate face acest lucru, în momentul când îți planifici niște lucruri în anul unul, doi, și începi să vezi rezultate în anii trei și patru. În cazul nostru, când avem un mandat limitat, de un an, m-am ferit pentru că ar fi un fel de asumare a unor lucruri deja realizate de ceilalți din urmă. Pentru ca opinia publică să fie totuși informată, avem niște kilometri care sunt acum susceptibili de a fi predați. Este vorba despre sectoarele de pe Sebeș Turda, de pe sectoarele III și IV, și este vorba și despre sectoarele III și IV de pe Lugoj-Deva", a menționat Dan Costescu joi într-o dezbatere pe tema Master-planului în transporturi, organizată de Comisia pentru transporturi a Camerei Deputaților.

Potrivit ministrului Transporturilor, la aceștia se adaugă alți kilometri de pe Autostrada București-Ploiești, urmând ca "undeva, la sfârșitul anului", să poată fi predați, în total, între 75 și 80 și ceva de kilometri de autostradă.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: