Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier are bugetate pentru 2016 venituri de 55 milioane lei

Data publicarii: 20-03-2016 | Economie

Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier are programate pentru 2016 venituri totale in suma de 55,5 milioane lei si cheltuieli similare, cheltuielile de personal fiind stabilite la 27,48 milioane ei, conform bugetului publicat in Monitorul Oficial.

Cheltuielile salariale în bani au fost estimate la 21,69 milioane lei, din care 1,775 milioane lei sporuri pentru condiții de muncă. Cheltuielile salariale în natură sunt prevăzute la 942.000, pentru tichete de masă.

Bugetul mai prevede cheltuieli de bunuri și servicii în sumă de 17,395 milioane lei și cheltuieli de capital de 10,639 milioane lei.

Veniturile curente sunt stabilite la 51 milioane lei.

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) este un organism tehnic specializat, în subordinea Ministerului Transporturilor, ce asigură la nivel național inspecția și controlul respectării reglementărilor naționale și internaționale în domeniul transporturilor rutiere, privind, în principal: condițiile de efectuare a activităților de transport rutier, a activităților conexe transportului rutier și a activității de pregătire a persoanelor în vederea obținerii permisului de conducere; siguranța transporturilor rutiere și protecția mediului; starea tehnică a vehiculelor rutiere; masele și/sau dimensiunile maxime admise pe drumurile publice și masele totale maxime autorizate; tariful de utilizare și tariful de trecere pe rețeaua de drumuri naționale din România.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: