AMOFM: Angajatorii germani ofera 35 de locuri de munca pentru muncitorii romani calificati, prin Reteaua Eures

Data publicarii: 22-03-2016 | Economie

Angajatorii din Germania ofera, prin intermediul Retelei Eures, 35 de locuri de munca pentru muncitorii calificati din Romania, cele mai multe vizand meseriile de sudor si lucrator calificat in industria automobilelor, potrivit unui comunicat de presa al Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM), transmis marti AGERPRES.

Pentru ocuparea acestor posturi se va organiza un eveniment de selecție la Sibiu, în perioada 22 — 23 martie 2016.

Potrivit sursei citate, angajatori germani reprezentați de compania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: sudor MIG — MAG, WIG și lucrător calificat în producție — industria automobilelor (câte șapte posturi), hamal (șase posturi), operator CNC, electrician și operator stivuitor (câte cinci posturi).

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu, permis de conducere categoria B, precum și cunoștințe bune de limba germană — nivel B1.

Salariul oferit este între 8,80 și 11,88 de euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, la care se adaugă diferite bonusuri, iar contractele de muncă vor fi încheiate pe o perioadă nedeterminată. În plus, se oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe.

Persoanele cu domiciliul în București, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul AMOFM, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: