Inaugurarea Centrului de promovare si educatie despre Delta Dunarii, joi la Conferinta Nationala de Ecoturism

Data publicarii: 31-03-2016 | Economie

Asociatia de Ecoturism din Romania (AER) organizeaza, joi, la Muzeul National al Satului 'Dimitrie Gusti' un eveniment dedicat managementului destinatiilor turistice in Romania.

Acesta este organizat în cadrul proiectului Rețeaua națională de destinații de ecoturism — instrument de dezvoltare durabilă, finanțat prin granturile SEE 2009 — 2014, în cadrul Fondului ONG în România și implementat de AER în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism. Conferința are ca temă principală nevoia de a reformula conceptul de dezvoltare a turismului românesc pe bază de destinații turistice coordonate de organizații de management a destinației având ca studiu de caz ecoturismul.

În cadrul evenimentului va avea loc inaugurarea Centrului de promovare și educație despre Delta Dunării și păsări la Muzeul Național al Satului 'Dimitrie Gusti'. Prin realizarea unui set de activități educative, de informare și de agrement cu lotci din Deltă, acest Centru va deveni o vitrină a turismului lent din Delta Dunării în București.

Activitatea face parte din proiectul Crișan + Caraorman + Mila 23: Ecoturism pentru viitor, finanțat prin granturile SEE 2009 — 2014, în cadrul Fondului ONG în România și implementat de Asociația 'Ivan Patzaichin — Mila 23' în parteneriat cu Societatea Ornitologică Română (SOR).

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: