Florin Jianu il inlocuieste pe Ovidiu Nicolescu in functia de presedinte al CNIPMMR

Data publicarii: 17-04-2016 | Economie

Florin Jianu este noul presedinte al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), ales in cadrul Conventiei Nationale care a avut loc la finalul acestei saptamani, se arata intr-un comunicat al Consiliului transmis, duminica, AGERPRES.

'Noul președinte al organizației este Florin Jianu, cel care a deținut anterior funcția de președinte al Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România (2008-2016) și de Ministru al IMM-urilor, Mediului de Afaceri și Turismului (2014)', se menționează îm comunicat.

El îl înlocuiește pe Ovidiu Nicolescu, cel care a condus patronatul de la înființare până în prezent și care rămâne președinte de onoare al Consiliului.

Cea de-a VII-a Convenție Națională CNIPMMR a avut loc vineri, 15 aprilie 2016 la Sinaia, reunind 200 de reprezentanți ai structurilor Consiliului active la nivel național, având ca obiectiv prezentarea Raportului activității în perioada 2012 — 2016 și alegerea unei noi structuri de conducere a organizației pentru perioada 2016 — 2020.

'CNIPMMR va fi până în 2020 cea mai puternică organizație patronală din Sud-Estul Europei, iar la acest obiectiv va lucra toată echipa de conducere a organizației. O organizație puternică înseamnă un mediu de afaceri reprezentat și consolidat. Iar pentru ca acest lucru să se îndeplinească am elaborat o strategie de dezvoltare a organizației care va viza reprezentarea a cel puțin 50.000 de companii cu peste 1.000.000 de angajați, 12 proiecte implementate (Invest in Romania, Capitala antreprenoriatului, România educativă, etc), lansarea unui fond de investiții privat și a unei rețele de business angels', a declarat Florin Jianu.

Sursa: Agerpress