Autoklass Group a inaugurat doua showroom-uri Mercedes-Benz la noi standarde de excelenta, in Bucuresti

Data publicarii: 02-06-2016 | Economie

Autoklass Group, unul dintre cele mai importante centre autorizate de vanzari si service Mercedes-Benz din Romania, a inaugurat, in luna mai, doua showroom-uri din cadrul sucursalelor din Bucuresti, la cele mai noi standarde globale ale brandului, se arata intr-un comunicat de presa al companiei, transmis AGERPRES.

Showroom-ul Autoklass din Pipera (Șoseaua București Nord, Nr. 18), cu o suprafață alocată Mercedes-Benz de 1.000 mp, precum și showroom-ul Autoklass Sud (Splaiul Unirii, Nr. 166A), având o suprafață de 1.200 mp, au fost reconfigurate în linie cu cea mai recentă identitate vizuală a brandului, predominând culoarea neagră, ce semnifică luxul, rafinamentul și eleganța fără compromis.

'Cele două showroom-uri au fost reclădite conform celor mai înalte standarde Corporate Identity Mercedes-Benz, urmând totodată orientarea companiei noastre spre politica ecologică, potrivit căreia contribuim activ la reducerea emisiilor de CO2 și, implicit, la protejarea mediului. Toate locațiile Autoklass sunt gestionate electronic cu ajutorul noului sistem de management integrat al echipamentelor Building Management System, iar sistemul de iluminare are în componență doar elemente bazate pe tehnologie LED. De asemenea, Grupul Autoklass deține prima rețea națională de stații de încărcare autovehicule de tip Plug-in Hybrid și electrice, în fiecare dintre cele șapte sucursale fiind montată câte o stație de încărcare', afirmă directorul general al Grupului Autoklass, Daniel Grecu.

În cadrul celor două evenimente de inaugurare a noilor showroom-uri Mercedes-Benz, invitații au avut ocazia să admire cel mai recent model Mercedes-Benz lansat în România, Clasa E, precum și alte modele deosebite, precum Mercedes-Benz S 500 4M Maybach, S 500 4M Cabriolet, S 500 4M Coupe, dar și legendarul Mercedes-Benz 230 SL Pagoda, model fabricat în anul 1965 și complet restaurant în cadrul Autoklass.

A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E aduce în prim plan multiple inovații, design de top și un interior de ultimă generație. Cu dimensiuni exterioare mult mai generoase decât modelul anterior și dotată cu o nouă generație de motoare și trei tipuri de suspensie, noul model oferă o plăcere sporită, inclusiv la condus pe drumuri cu serpentine, cât și cel mai ridicat nivel de confort din acest segment. De asemenea, modelul vine cu o nouă generație de sisteme de asistentă la condus, ca Active Brake Assist, dotare standard, sau pachetul opțional Driver Assistance, ce transformă Clasa E în cea mai inteligentă limuzină din categoria sa. Noul model Mercedes-Benz Clasa E este disponibil spre vânzare la toate centrele Autoklass.

Grupul Autoklass deține, în prezent, un număr de șapte sucursale, dintre care trei în București. Sucursala Autoklass Chitila, deschisă în anul 2008, este cel mai mare și mai modern centru auto din România, cu o suprafață totală de peste 50.000 mp, din care mai mult de 10.000 mp sunt acoperiți. Celelalte patru sucursale se află în Ploiești, Constanța, Sibiu și Timișoara.

Prima sucursală a fost deschisă în anul 1998, la Constanța, iar a doua sucursală, în anul 2001, la Sibiu, an ce marchează, totodată, statutul Autoklass de centru autorizat de vânzări și service Mercedes-Benz. Reprezentanțele Autoklass Sud și Autoklass Pipera au fost inaugurate în anul 2003, respectiv 2008, iar cele din Ploiești și Timișoara, în 2008, respectiv 2011.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: