Un tren Constanta - Bucuresti, intarziere de peste 100 de minute in gara Cernavoda Pod dupa o degajare de fum la locomotiva

Data publicarii: 20-06-2016 | Economie

Trenul IR 1582 Constanta - Bucuresti a plecat cu o intarziere de 107 minute din statia Cernavoda Pod dupa ce luni la pranz, in jurul orei 13,35, a fost constatata o degajare de fum la locomotiva iar aceasta a fost decuplata de la cele 7 vagoane, informeaza, luni, CFR Calatori.

"Cei aproximativ 326 de pasageri și personalul de tren (mecanic și conductori) nu au fost în pericol. Trenul este remorcat de o locomotivă de ajutor sosită din Fetești, de unde a plecat cu întârziere de aproximativ 107 minute. Circulația trenurilor care circulă pe aceeași rută nu este afectată", precizează CFR Călători.

În Gara de Nord, pasagerii IR 1582 care au legături către alte destinații vor primi detaliile necesare.

Pe de altă parte, din cauza condițiilor și fenomenelor meteo înregistrate în cursul nopții de duminică spre luni, trenul IR 1822 Arad — Mangalia circulă cu o întârziere de aproximativ 500 minute pentru că au căzut copaci pe linie în zona Petroșani.

Călătorii din ambele trenuri au primit apă la Fetești.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate și vor să renunțe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Sursa: Agerpress