Investitorii nu trebuie sa fie ingrijorati din cauza situatiei din Turcia (Mehmet Simsek)

Data publicarii: 17-07-2016 | Economie

Mehmet Simsek, adjunctul premierului turc, le-a spus investitorilor sa nu fie ingrijorati dupa incercarea esuata de tentativa de lovitura de stat din Turcia deoarece Guvernul este la conducere si a decis asupra "tuturor masurilor necesare" dupa ce s-a consultat cu Trezoreria si Banca Centrala, transmite Reuters.

Într-un mesaj postat duminică pe contul său oficial de Twitter, Mehmet Simsek că stabilitatea politică din Turcia s-a întărit după evenimentele de vineri noaptea și fundamentele macroeconomice sunt solide.

"Am decis asupra tuturor măsurilor necesare. Suntem la conducere. Nu trebuie să existe temeri privind situația din Turcia", a dat asigurări adjunctul premierului turc.

Bilanțul morților în urma puciului eșuat din Turcia, unde o facțiune militară a luat sub control tancuri, elicoptere în încercarea de a răsturna guvernul, a crescut la 265, a anunțat un oficial turc sâmbătă seară. Bilanțul include 161 de persoane, majoritatea civili și polițiști, și 104 de susținători ai loviturii de stat, a precizat acest oficial.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: