Premiumred Real Estate investeste 20 de milioane de euro intr-o cladire de birouri

Data publicarii: 06-12-2006
Managerul imobiliar Premiumred Real Estate, membru al grupului Volksbank, investeste 20 de milioane de euro in ridicarea unei cladiri de birouri in Bucuresti, in zona str. Dr. Felix, a anuntat miercuri directorul de tara al companiei, Edmond Bogdan Desliu. Cladirea va fi amplasata la intersectia dintre str. Dr. Felix si bd. Nicolae Titulescu, pe un teren de circa 1.400 de metri patrati, care a fost achizitionat in 2000. Premium Plaza  va avea o structura pe inaltime de trei subsoluri, parter si 18 etaje si va cuprinde o suprafata de inchiriere de circa 8.600 de metri patrati si 85 de locuri de parcare subterane, la care se mai adauga sase locuri de pacare supraterane.

In prezent se desfasoara negocieri pentru inchirierea spatiilor de birouri din Premium Plaza. Contractele de inchiriere vor fi incheiate  la preturi cuprinse imntre 19 si 20 de euro pe metru patrat pe luna, urmand ca, cel mai probabil in martie sau aprilie cladirea sa fie integral inchiriata.

Proiectul va fi finatat din surse proprii.

De asemenea, compania dezvolta in zona Buzesti din Bucuresti o cladire de birouri care va fi ridicata cu o investitie de circa 15 milioane de euro si care ar putea fi data in folosinta, cel mai curand, spre finele lui 2008.

Premiumred Real Estate Development apatine grupului austriac Investkredit. si a fost infiintata in acet an, dupa preluarea acestuia de catre Oesterreichische Volksbanken-AG.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: