Lia Olguta Vasilescu: Dupa ce voi face predarea-primirea, primul lucru va fi sa ma intalnesc cu Directia de Buget din minister

Data publicarii: 04-01-2017 | Economie

Primul lucru pe care il voi face dupa ceremonia de predare - primire va fi sa ma intalnesc cu Directia de Buget din cadrul Ministerului Muncii, pentru a incepe sa lucram la proiectul de buget pentru anul 2017, a declarat, miercuri, dupa audierile din Parlament, ministrul propus pentru portofoliul de ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

"Dacă voi fi învestită astăzi de Parlament, mâine, după ce voi face predarea-primirea, primul lucru va fi să mă întâlnesc cu Comisia de Buget, cu Direcția de Buget din cadrul ministerului, ca să începem să lucrăm deja pe proiectul de buget pentru anul 2017, că suntem întârziați. Nu este vina noastră că s-a întârziat", a spus Lia Olguța Vasilescu.

Întrebată dacă a fost contactată de ministrul Dragoș Pîslaru, Olguța Vasilescu a răspuns că a fost sunată marți și întrebată dacă are nevoie de detalii.

"I-am spus ca nu am nevoie de nimic, că am un program de guvernare, pe care trebuie să îl aplic în perioada următoare și pe care îl cunosc foarte bine și a rămas ca mâine — pentru ca astăzi este învestirea și, probabil diseară, foarte târziu, va fi ședință de Guvern — mâine dimineață să merg și să preiau totul de la minister", a detaliat viitorul șef de la Muncă.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: