Aeroporturi Bucuresti: Wizz Air anuleaza patru zboruri din cauza conditiilor meteo

Data publicarii: 06-01-2017 | Economie

Traficul aerian continua sa se desfasoare in conditii de iarna pe cele doua aeroporturi ale Capitalei, iar din cauza conditiilor meteo compania Wizz Air a anulat cursele catre Londra, Paris, Charleroi si Stockholm, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), intr-un comunicat de presa transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, compania aeriană low-cost a anulat cursele 3001/3002 București — Londra — București, 3051/3052 București — Paris — București, 3081/3082 București — Charleroi — București și 3201/3203 București — Stockholm — București.

"Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, cu ninsoare și vânt în rafale, care transportă zăpada la sol. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, întârzieri care punctual pot atinge sau depăși o oră. Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime și sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene", notează CNAB.

Compania precizează că informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro, iar pasagerii trebuie să își ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: