Toate localitatile din Constanta, realimentate cu energie; drumurile blocate intarzie remedierea deranjamentelor individuale

Data publicarii: 12-01-2017 | Economie

Toate cele 33 de localitati din judetul Constanta care au ramas fara energie electrica in urma viscolului de marti spre miercuri au fost realimentate, potrivit unui comunicat al E-Distributie Dobrogea, remis, joi, AGERPRES.

* LIVE UPDATE | Toate drumurile au fost deblocate, cu excepția A4 și tronsonului Călărași — Lehliu Gară, de pe DN3

"Aseară, în jurul orei 23:00, s-au realimentat și cele 48 de gospodării din localitatea Viroaga odată ce s-a putut ajunge pe câmp cu un utilaj cu șenile la defectul din rețeaua de medie tensiune pentru a fi remediat. Pe parcursul nopții 10 spre 11 ianuarie au fost afectate 33 de localități din județul Constanța, dar echipele companiei și ale contractorilor au lucrat intens și au restabilit alimentarea în toate zonele până după prânz în majoritatea zonelor. Au existat localități izolate, unde nu s-a putut interveni decât după deblocarea drumului sau cu utilaje speciale cu șenile", se arată în comunicat.

Totodată, pentru că în continuare unele drumuri sunt blocate, într-o serie de comune încă se înregistrează deranjamente individuale sau colective. De exemplu, drumul Ciocârlia de Sus și Lanurile este blocat de nămeți și nu se poate ajunge către localitățile Movilița și Topraisar, unde au fost anunțate deranjamente și echipele de intervenții nu pot ajunge, explică reprezentanții companiei.

În municipiul Constanța se înregistrează deranjamente individuale și colective cauzate de condițiile meteo pentru remedierea cărora se intervine.

În județele Tulcea, Călărași și Ialomița sunt alimentate toate localitățile, dar se înregistrează deranjamente individuale și colective generate de condițiile meteo, pentru remedierea cărora se intervine.

Sursa: Agerpress