UPDATE Metrorex: Circulatia intre Mihai Bravu si Timpuri Noi, reluata pe ambele fire

Data publicarii: 27-01-2017 | Economie

UPDATE ORA 10.50 Circulatia intre Mihai Bravu si Timpuri Noi a fost reluata pe ambele fire, au anuntat reprezentantii Metrorex.

Garniturile de metrou au circulat vineri cu întârziere pe Magistrala Mihai Bravu, după ce un călător a leșinat într-un tren.

"Astăzi, 27 ianuarie 2017, la ora 9:18, pe Magistrala 1, la stația Mihai Bravu, mecanicul unui tren aflat în stație la linia 1 a anunțat că unui călător i s-a făcut rău. A fost anunțat imediat serviciul 112. Conform procedurii, călătorului i se acordă primul ajutor în tren. Circulația se desfășoară între stațiile Timpuri Noi și Mihai Bravu pe linia 2 de circulație, în ambele sensuri. Se înregistrează întârzieri în circulație pe această magistrală", anunțase Metrorex printr-un comunicat de presă.

* ORA 10.23 Garniturile de metrou înregistrează întârzieri pe Magistrala Mihai Bravu, după ce un călător a leșinat într-un tren

Garniturile de metrou circulă cu întârziere pe Magistrala Mihai Bravu, după ce un călător a leșinat într-un tren, au declarat, vineri, pentru AGERPRES, reprezentanții Metrorex.

"La ora 9,18, mecanicul unui tren care circula pe Magistrala 1, la stația Mihai Bravu a anunțat că un călător a leșinat în tren. Au fost anunțați Salvarea și pompierii, conform procedurii. Aceștia sunt acolo, iar trenul staționează în stația Mihai Bravu, deoarece, potrivit procedurilor, călătorului i se acordă primul ajutor în tren. Circulația trenurilor se desfășoară între stațiile Timpuri Noi și Mihai Bravu pe linia 2 de circulație, în ambele sensuri. Se înregistrează întârzieri în circulație pe magistrală", au spus reprezentanții companiei.

Sursa: Agerpress