Circulatia metroului pe Magistrala 2, perturbata din cauza unui deranjament electric; un tren a stationat in tunel 30 de minute

Data publicarii: Astazi, 05-05-2017 | Economie

Un deranjament electric a perturbat, vineri dimineata, circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala 2, unde s-a circulat in pendula pe diferite tronsoane, iar o garnitura a stationat 30 de minute in tunel, timp in care echipele Metrorex au intervenit pentru remedierea situatiei.

"Metrorex informează publicul călător că, astăzi, 5.05.2017, în intervalul orar 6:00 — 6:50, un deranjament electric a perturbat circulația trenurilor de metrou. Astfel, s-a circulat în pendulă pe diferite tronsoane de pe Magistrala 2. Un tren de călători a staționat în tunel pentru 30 de minute, timp în care echipele Metrorex au intervenit pentru remedierea situației. Călătorii aflați în tren au fost în permanență informați de mecanicul trenului în legătură cu situația creată. Debarcarea pasagerilor a fost făcută în stația Universitate, după ce trenul a fost adus la peron", spune Metrorex, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale de la ora 6:50.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: