BVB si Prime Transaction vor avea un birou de informare la ONRC pentru sase luni, incepand de miercuri

Data publicarii: 17-05-2017 | Economie

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si Prime Transaction vor avea un stand amplasat la Registrul Comertului pentru a informa antreprenorii despre piata de capital, conform informatiilor prezentate, miercuri, intr-o conferinta de presa la sediul Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC).

Proiectul-pilot presupune amplasarea unui stand de informare la sediul Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București, care este vizitat zilnic de peste 2.000 de profesioniști. Aceștia vor putea obține informații legate de Bursa de Valori București, activitatea sa, precum și de alternativele de finanțare și de investiții oferite de aceasta antreprenorilor și investitorilor.

Un reprezentant al companiei de brokeraj Prime Transaction va fi permanent la locație în timpul programului de lucru al Registrului, pentru a oferi asistență suplimentară.

"Credem că această cooperare cu ONRC creează șanse noi de a fi mai aproape de antreprenori pentru intermediarii financiari", a declarat Ludwik Sobolewski, CEO al Bursei de Valori București.

Proiectul se va desfășura pe o perioadă de șase luni.

Proiectul vizează în primă fază municipiul București și face parte dintr-un acord de parteneriat general semnat de cele trei instituții.

"Apreciem că acest demers vine în întâmpinarea mediului de afaceri prin promovarea unui domeniu cu un potențial încă neexploatat în România", a declarat Valentina Burdescu, director general al Oficiului Național al Registrului Comerțului.

Sursa: Agerpress