Proprietati cu preturi intre 4.700 euro si 4,2 milioane euro, prezentate la Targul National Imobiliar

Data publicarii: 19-05-2017 | Economie
  •  Print
  • Bookmark & Share

Proprietati cu preturi cuprinse intre 4.700 euro si 4,2 milioane de euro sunt prezentate in urmatoarele trei zile la Targul National Imobiliar care se desfasoara la Palatul Parlamentului din Bucuresti.

Potrivit organizatorilor, la evenimentul din acest an participă un număr record de expozanți, 122, care prezintă peste 15.000 oferte imobiliare pentru locuințe noi și vechi, case de vacanță și terenuri din București, Ilfov, Constanța, Cluj, Valea Prahovei, Brașov, dar și alte zone ale țării.

Cea mai ieftină locuință prezentată la târg este o casă de vacanță din lemn care poate fi cumpărată cu 4.700 euro. Cel mai scump propus prezentat este un hotel de 5* din Predeal al cărui preț este de 4,2 milioane de euro.

"Programul Prima Casă a salvat segmentul imobiliar aflat în criză și continuă să fie la mare căutare și acum când piața imobiliară este efervescentă. În acest context, târgul imobiliar din 19-21 mai reprezintă cadrul ideal în care toți cei interesați își pot găsi locul pe care să-l numească "ACASA", având ocazia de a alege din peste 6.000 de locuințe ce se încadrează în programul Prima Casă", afirmă organizatorii TNI într-un comunicat remis AGERPRES.

Segmentul imobiliar de lux este bine reprezentat în cadrul târgului, 30% din oferta imobiliară fiind concentrată în zona de nord Bucureștiului.

O noutate în cadrul târgului imobiliar o reprezintă casele din containere maritime care pot fi achiziționate la un preț de pornire de 11.990 euro + TVA.

În condițiile în care clădirile verzi reprezintă un segment important al pieței imobiliare din România, Consiliul Român pentru Cladiri Verzi (RoGBC) prezintă, în cadrul TNI, Green Homes Pavilion. Pe durata celor trei zile ale expoziției, experți din sectorul construcțiilor verzi vor susține prezentări informative, vor oferi consultații gratuite despre cum să economisești bani alegând o locuință verde și vor prezenta proiectele rezidențiale din România certificate în cadrul programului "Case Verzi" al RoGBC-ului. În plus, la târgul imobiliar ce începe vineri vizitatorii găsesc inclusiv soluții de renovare pentru a-și transforma imobilul pe care îl au deja într-unul mai ecologic și mai eficient din punct de vedere energetic.

Târgul Național Imobiliar poate fi vizitat vineri și sâmbătă, în intervalul orar 10:00 — 19:00, și duminică în intervalul 10:00 — 16:00. Biletul de intrare costă 10 lei.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: