ONRC va publica gratuit lista firmelor falimentare

Data publicarii: 22-12-2006
Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) va publica gratuit pe site-ul institutiei lista firmelor care sunt supuse procedurii de insolventa, potrivit unei hotarari de Guvern adoptate in sedinta de joi. Potrivit unui comunicat remis de Executiv, informatiile care vor fi facute publice in mod gratuit vor contine denumirea debitorului, codul de identificare fiscala si numarul de ordine in registrul in care acesta este inregistrat, numarul dosarului de insolventa si instanta judecatoreasca pe rolul careia este inregistrat dosarul.

Mai mult, vor fi publicate informatii privind primul termen de judecata stabilit de instanta judecatoreasca dupa deschiderea procedurii, tipul procedurii si numerele de buletin in care sunt publicate actele de procedura referitoare la debitor.

Aceste informatii pot fi consultate atat la sediul ONRC, cat si la sediile oficiilor registrului comertului de pe langa tribunale.

De asemenea, reprezentantii Guvernului precizeaza in comunicat ca, in cazul in care s-a epuizat tirajul in care este publicat un numar al buletinul procedurilor de reorganizare juridica, acesta se poate achizitiona numai cu achitarea tarifelor pentru eliberarea de copii, care vor acoperi cheltuielile administrative.

ONRC este o institutie publica autofinantata, in subordinea Ministerulu Justitiei, si editeaza Buletinele Procedurilor de Insolventa, publicatie ce asigura indeplinirea serviciulu ipublic de citare, comunicare, convocare, notificare a actelor de procesura emise in cadrul procedurii de faliment.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: