CNAB: O aeronava KLM cu 298 de pasageri a aterizat de urgenta pe Aeroportul Henri Coanda; pasagerii urmeaza sa fie debarcati

Data publicarii: 18-07-2017 | Economie

O aeronava Airbus A330, apartinand companiei KLM, care efectua cursa Kuweit City - Amsterdam cu 298 de pasageri la bord a solicitat marti dimineata aterizarea de urgenta, din motive tehnice, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, aeronava aterizand in siguranta, iar pasagerii urmeaza sa fie debarcati, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

"Astăzi, 18 iulie 2017, o aeronavă Airbus A330, aparținând companiei KLM, care efectua cursa KLM 446 Kuweit City — Amsterdam, a solicitat, la ora 7:39, aterizarea de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, din motive tehnice — consum crescut de ulei la unul dintre motoare. Imediat, pe Aeroportul Henri Coandă s-a format dispozitivul de urgență, conform procedurilor standard. Aeronava a aterizat în siguranță, la ora 07:55", se menționează în comunicatul CNAB remis marți AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la bord se aflau 298 de pasageri și echipajul, iar pasagerii urmează să fie debarcați pe Aeroportul Henri Coandă. Compania aeriană urmează să ia decizia cu privire la continuarea zborului.

Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă se desfășoară în condiții normale.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: