Agentiile CFR vor fi inchise pe 31 decembrie si 1 ianuarie

Data publicarii: 28-12-2006
Agentiile de voiaj CFR vor fi inchise in zilele de 31 decembrie si 1 ianuarie, iar in zilele de 29 decembrie si 2 ianuarie vor functiona dupa programul normal, se arata intr-un comunicat de presa remis de compania feroviara. Potrivit comunicatului de presa, pe 29 decembrie si 2 ianuarie programul de lucru al agentiilor va fi cel normal, iar pe 30 decembrie agentiile de voiaj au program de lucru sambata. Agentiile vor fi inchise pe 31 decembrie si 1 ianuarie.

Reprezentantii CFR Calatori recomanda pasagerilor, pentru evitarea aglomeratiei la agentiile de voiaj, sa cumpere bilete si din garile in care se emit electronic legitimatii de calatorie unde vanzarea se face cu anticipatie, in regim de agentie de voiaj.

In zilele de sfarsit de an, CFR Calatori va suplimenta cu vagoane unele trenuri de rang superior care circula pe distantele Cluj Napoca - Timisoara Nord, Bucuresti Nord - Brasov, Bucuresti Nord - Suceava Nord, Bucuresti Nord - Galati, Bucuresti Nord - Botosani, Bucuresti Nord - Iasi, Galati - Brasov, Bucuresti Nord - Craiova, Bucuresti Nord - Sibiu, Timisoara Nord - Sibiu, Bucuresti Nord - Targu Jiu, Timisoara Nord - Iasi, Suceava - Brasov, Constanta - Iasi, Galati - Cluj Napoca. Trenul international "Dacia" Bucuresti Nord - Viena si retur va fi suplimentat cu un vagon. Totodata, si trenurile personale vor fi suplimentate cu vagoane in functie de solicitarile de transport.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: