ANAF: Amenzi de aproape un milion de lei si 5 sesizari penale in "Operatiunea Scut IV"privind combaterea traficului ilicit de tigarete

Data publicarii: Astazi, 05-08-2017 | Economie

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a declansat in data de 10 iulie, "Operatiunea Scut IV", operatiune ce are ca scop combaterea traficului ilicit de tigarete, in cadrul careia au fost efectuate 5 sesizari penale, iar valoarea amenzilor s-a apropiat de un milion de lei, se arata intr-un comunicat ANAF remis vineri AGERPRES.

În cadrul acestor controale, echipele mobile și canine, precum și inspectorii vamali, au întocmit 147 de procese-verbale, au fost făcute 5 sesizări penale și aplicate amenzi în valoarea totală de 986.890 de lei. De asemenea, au fost confiscate 482.098 de bucăți de țigarete, 1.070 litri alcool, 6 autoturisme, 37.312 kg produse energetice, dar și alte bunuri în valoare de 104.422 lei.

În perioada menționată, ANAF a efectuat controale la frontieră, în trafic, piețe, târguri și oboare, în vederea eliminării țigaretelor provenite din trafic ilicit.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: