Metrorex: Lucrarile de modernizare a instalatiilor de control-acces in statiile de metrou se incheie pe 19 septembrie

Data publicarii: 24-08-2017 | Economie

Lucrarile de modernizare a instalatiilor de control-acces desfasurate in statiile de metrou se vor incheia pe data de 19 septembrie, odata cu etapa finala in care vor intra ultimele sase statii cu un singur acces, a anuntat, miercuri, Metrorex intr-un comunicat de presa transmis AGERPRES.

Potrivit societății de transport, în perioada 2 — 19 septembrie se va derula etapa finală a lucrărilor de modernizare a instalațiilor de control-acces, ce va cuprinde șase stații cu un singur acces, după cum urmează: Tineretului (2-5 septembrie), Apărătorii Patriei (2-5 septembrie), Dimitrie Leonida (9-12 septembrie), Costin Georgian (9-12 septembrie), Pantelimon (16-19 septembrie) și Basarab 1 (între 16 și 19 septembrie).

Perioada maximă estimată pentru închiderea stațiilor de metrou cu un singur acces va fi de patru zile calendaristice consecutive, dintre care două lucrătoare. Pe parcursul lucrărilor, personalul Metrorex va asigura asistența necesară călătorilor.

Din datele oficiale reiese că, până la începerea acestei ultime etape, Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de stații.

Metrorex precizează că a informat autoritățile locale și RATB cu privire la desfășurarea proiectului de modernizare, precum și a modificărilor apărute în graficul de execuție și a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafață, pentru perioadele în care se vor desfășura lucrări în stațiile cu un singur acces.

Sursa: Agerpress