ANCOM: Consultare publica privind prelungirea termenului de constructie a unui pilon de radiocomunicatii pe un teren preluat de la STS

Data publicarii: 25-08-2017 | Economie

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a lansat, joi, in consultare publica proiectul de hotarare a Guvernului care prelungeste termenul de constructie a unui pilon de radiocomunicatii pe o parte dintr-un imobil-teren, transferat din administrarea Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) in administrarea ANCOM si clarifica lucrarile de constructii care urmeaza sa fie efectuate.

Potrivit unui comunicat de presă al arbitrului telecom, imobilul-teren, în suprafață de 400 mp, se află situat în raza localității Merei (județul Buzău) și urmează să fie utilizat pentru construirea unui pilon de radiocomunicații și a instalațiilor aferente acestuia.

Trecerea imobilului-teren din patrimoniul STS în cel al ANCOM s-a produs anul trecut prin Hotărârea Guvernului nr. 518/2016, notează ANCOM.

Proiectul de Hotărâre supus consultării publice și care urmează să fie inițiat prin Ministerul Finanțelor Publice (MFP), este publicat pe site-ul ANCOM, iar persoanele interesate pot formula și transmite observații și propuneri până la data de 25 septembrie 2017, pe adresa sediului central al ANCOM, direct la Registratură sau prin intermediul direcțiilor regionale ale Autorității.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: