Raiffeisen Bank a prelungit cu inca un an un imprumut de 60 milioane euro

Data publicarii: 05-01-2007
Raiffeisen Bank a prelungit cu 12 luni un imprumut stand-by pe care il contractase anterior de la Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG Viena pentru continuarea strategiei de dezvoltare a bancii, potrivit comunicatului trimis vineri Bursei de Valori Bucuresti. Raiffeisen Bank a deschis anul trecut 51 de noi unitati si a incheiat 2006 cu o retea de 265 de unitati, iar planurile pentru 2007 prevad inaugurarea a peste 100 de noi sucursale de agentii.

In afara de reteaua de unitati clasice, Raiffeisen Bank utilizeaza si alte canale de acces la serviciile si produsele bancii pe care le folosesc deja peste 100.000 de clienti. Acestea sunt Raiffeisen Online (serviciu bancar prin internet), care ofera clientilor acces non-stop la conturile lor prin internet, Raiffeisen Direct (telefon banking), prin care se pot obtine telefonic informatii despre produsele si serviciile bancii si se pot efectua tranzactii bancare, si myBanking (serviciu bancar prin telefonul mobil - in colaborare cu Vodafone Romania si Orange), prin care se pot face tranzactii si plati diverse sau se pot obtine informatii financiar-bancare.

Reteaua bancii cuprinde 860 de bancomate (ATM) si peste 6.700 de terminale de plati la comercianti (POS). Raiffeisen Bank a atras, pana in prezent, 2,1 milioane de clienti persoane fizice, 130.000 IMM-uri si peste 5000 clienti companii mari si medii.

Raiffeisen Bank Romania ocupa a treia pozitie din clasamentul bancilor din Romania la sfarsitul lunii septembrie, cu active de 12,6 miliarde lei (3,57 miliarde euro) si o cota de piata de 8,31%.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: