Circulatia feroviara intre Ploiesti Vest si Brazi se desfasoara in conditii normale incepand cu ora 8:05

Data publicarii: 02-10-2017 | Economie

UPDATE ORA 08:27 Circulatia feroviara pe tronsonul Ploiesti Vest-Brazi se desfasoara in conditii normale incepand cu ora 8:05, informeaza CFR SA.

Luni dimineața, pe această secțiune de cale ferată trenurile au circulat la cale liberă ca urmare a faptului că pe panoul de comandă din dispecerat această secțiune apărea ocupată (era colorată în roșu).

"Echipele feroviare intervin pe segmentul de cale ferată Brazi-Ploiești Vest (10 km) pentru verificarea componentelor infrastructurii feroviare, pe ambele fire de circulație. Până la finalizarea verificărilor pe secțiunile ocupate, circulația trenurilor se desfășoară în condiții speciale, de tip cale liberă, sub atenta supraveghere a personalului feroviar care dirijează traficul pe bază de comandă telefonică. Trenurile de călători care tranzitează zona Brazi — Ploiești Vest vor înregistra întârzieri la sosire și la plecare din stații, deoarece pe toată perioada intervenției se diminuează capacitatea secțiilor de circulație și se prelungesc timpii de mers", anunțaseră anterior reprezentanții CFR SA.

Potrivit acestora, zona ocupată înseamnă că nu se poate da drumul la tren pe acea zona până nu se verifică de ce apare ocupată. Personalul verifică zona pentru a vedea care dintre componente nu funcționează normal.

* ORA 07:45 Trenurile circulă la cale liberă între Ploiești Vest și Brazi; întârzieri ale trenurilor care tranzitează zona

Trenurile de călători care tranzitează zona Ploiești Vest — Brazi vor înregistra întârzieri, deoarece vor circula la cale liberă pe acest tronson, ca urmare a faptului că pe panoul de comandă din dispecerat această secțiune apare ocupată (este colorată în roșu), informează CFR SA. "Echipele feroviare intervin la această oră pe segmentul de cale ferată Brazi-Ploiești Vest (10 km) pentru verificarea componentelor infrastructurii feroviare, pe ambele fire de circulație. Până la finalizarea verificărilor pe secțiunile ocupate, circulația trenurilor se desfășoară în condiții speciale, de tip cale liberă, sub atenta supraveghere a personalului feroviar care dirijează traficul pe bază de comandă telefonică. Trenurile de călători care tranzitează zona Brazi — Ploiești Vest vor înregistra întârzieri la sosire și la plecare din stații, deoarece pe toată perioada intervenției se diminuează capacitatea secțiilor de circulație și se prelungesc timpii de mers", precizează reprezentanții CFR SA.

Potrivit acestora, zona ocupată înseamnă că nu se poate da drumul la tren pe acea zona până nu se verifică de ce apare ocupată. Personalul verifică zona pentru a vedea care dintre componente nu funcționează normal.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: