ANAF: Amenzi de 1,88 de milioane de lei unor firme din depozitele en-gross din Bucuresti si Ilfov

Data publicarii: 17-10-2017 | Economie

Inspectorii antifrauda fiscala au dat amenzi de 1,883 de milioane de lei unor firme din depozitele en-gross din Capitala si judetul Ilfov, in urma unor controale efectuate in perioada 1-14 octombrie 2017, la un numar de 126 de firme, a anuntat, marti, Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Inspectorii antifraudă fiscală au verificat firme din cele mai importante centre de comercializare a bunurilor de larg consum din zona București-Ilfov: Expo Market Doraly, Complex comercial Dragonul Roșu, Smart Expo Flora, Complex comercial Su Market și zona de depozite Moara Domnească, precizează un comunicat al ANAF remis AGERPRES.

În urma acțiunilor de monitorizare și control desfășurate, inspectorii antifraudă au dispus amenzi și confiscări în valoare totală de peste 2,116 milioane lei, dintre care 179 de amenzi în cuantum total de 1,883 milioane lei, confiscarea a 133.063 lei în numerar, și bunuri în valoare de 100.537 lei.

În patru cazuri, în care contribuabilii desfășurau simultan, nelegal, comerț en-gross și comerț cu amănuntul, s-a interzis desfășurarea uneia dintre aceste activități în aceeași suprafață de vânzare.

Reprezentanții ANAF anunță că Direcția Generală Antifraudă Fiscală va intensifica verificări complexe la nivel național în depozitele en-gross cu risc fiscal ridicat.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: