Metrorex: Degajare de fum la statia de metrou Piata Victoriei, luni dimineata; circulatia trenurilor s-a desfasurat normal

Data publicarii: 06-11-2017 | Economie

O degajare de fum s-a produs luni dimineata in statia de metrou Piata Victoriei din cauza unui scurt circuit produs in zona unui izolator de tensiune, insa circulatia trenurilor s-a desfasurat in conditii normale, a anuntat Metrorex, intr-un comunicat transmis AGERPRES.

"Astăzi, 6 noiembrie 2017, în jurul orei 9:35, la trecerea unui tren de metrou pe Magistrala 2 de la Piața Victoriei 1 spre Aurel Vlaicu, s-a produs un arc electric în zona unui izolator, cu degajare minoră de fum. Circulația trenurilor s-a desfășurat în condiții normale. Precizăm că nu a existat în niciun moment vreun pericol de incendiu. Pasagerii au călătorit în siguranță, singurul inconvenient fiind fumul simțit de aceștia pe o durată scurtă de timp, în mod pasager, la trecerea punctuală prin zona respectivă", se arată în comunicatul citat.

Potrivit Metrorex, echipele societății au intervenit de urgență pentru evacuarea fumului cu ajutorul sistemelor speciale de ventilație.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: