WIBU-Systems pune la bataie aproape 33.000 euro in concursul de spart programe

Data publicarii: 11-01-2007
HackerCastigatorul Hackers' Contest va primi aproape 33.000 euro, daca va reusi sa sparga programul companiei germane de protectie a datelor, WIBU-Systems, organizatoarea concursului ce va incepe la 1 februarie, potrivit comunicatului societatii MrSoft. Concursul se va incheia cand primul concurent va reusi sa ruleze programul protejat, fara sa aiba "stickul de memorie - cheie" conectat si va trimite textul ascuns la WIBU-Systems. "Daca un concurent va reusi sa rezolve partial problema va fi recompensat cu un premiu de pana la 50% din valoare castigului initial", a spus Oliver Winzenried, directorul WIBU-Systems.

Premiul oferit de companie castigatorului editiei din acest an este de 32.768 de euro. "Aceasta va creste semnificativ atractivitatea competitiei", a mai adaugat Winzenried. Nimeni nu a reusit spargerea protectiei la precedentele trei provocari asemanatoare lansate de WIBU-Systems.

Concursul incepe la 1 februarie si se va termina in 14 martie. Cei care doresc sa participe pot sa se inscrie incepand de vineri. Rezultatele concursului vor fi prezentate la o conferintade presa, in cadrul targului de IT&C din Germania, CeBIT 2007, pe 15 martie.

Programul protejat de CodeMeter este alcatuit dintr-un soft de baza si din doua module. Programul poate fi decodificat si utilizat numai impreuna cu CM-Stick/M livrat.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: