Scrierea unei cereri de finantare - de la teorie la practica

Data publicarii: 11-01-2007
Centrul de Resurse si Consultanta in Educatie organizeaza in zilele de 27 si 28 ianuarie 2007 cursul de pregatire "Scrierea unei cereri de finantare - de la teorie la practica", in urma caruia, potrivit organizatorilor, "participantii vor putea realiza o cerere de finantare nerambursabila necesara implementarii unui proiect". Training-ul se adreseaza reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale, coordonatorilor (asistentilor) de proiecte din cadrul ONG-lor precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte sau sa implementeze proiecte in cadrul institutiilor in care isi desfasoara activitatea.

Printre temele ce vor abordate se numara identificarea potentialilor finantatori, metode pentru alegerea fondurilor necesare pentru proiectul vizat. De asemenea, de-a lungul workshop-ului de 16 ore se va urmari familiarizarea cu metodele de constituire a unei cereri de finantare (titlu, rezumat, obiectiv general si obiective specifice, activitati, buget, matrice logica, evaluare si anexe).

Tematica cursului va cuprinde si realizarea unei proiectari bugetare, schita unei cereri de finantare pentru un mini proiect precum prezentarea povestilor de succes in finantarea de proiecte.

Trainerii au o experienta de peste 7 ani de activitate in scrierea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila. Astfel, cursantii vor isi vor dezvolta abilitatile din domeniu sub indrumarea Cristinei Chert, coordonator proiecte cu o experienta in scrierea si implementarea de proiecte din 1999 si Angelicai Vieru, manager Incubatorul de Afaceri Iasi cu o experienta in scrierea si implementarea proiectelor din 1995.

La final, participantilor la curs li se vor acorda patru ore de consultanta gratuita in intocmirea unei cereri de finantare pentru un proiect concret.

Inscrieri

Numarul maxim de participanti este de 20 de persoane. Taxa de participare este de 250 lei RON/ persoana. Seminarul de tine in zilele de 27, 28 ianuarie 2007 de la 9.00 dimineata pana la orele 18.00 seara cu doua pauze de cafea si o singura pauza de masa, in fiecare zi.

Suma de 250 RON reprezinta contravaloarea consumatiei din timpul pauzelor de cafea, a pauzei de masa, suport de curs, plata trainer si logistica aferenta. Alte costuri precum cazare, masa seara, masa dimineata, transport intra in sarcina de organizare a participantului.

Training-ul se desfasoara in cadrul Incubatorului de Afaceri Iasi, str. Codrescu nr. 6, Corpul L, sala L4.

Contact: crceromania@yahoo.com

Banii Nostri

Ultimele stiri pe BankNews.ro: