Ministerul Energiei si Fondul Proprietatea ii propun la conducerea Hidroelectrica tot pe actualii membri ai Consiliului de Supraveghere

Data publicarii: 05-01-2018 | Economie

Ministerul Energiei si Fondul Proprietatea îi propun la conducerea Hidroelectrica tot pe actualii membri provizorii ai Consiliului de Supraveghere, al caror mandat expira pe 18 ianuarie 2018, potrivit unor documente ale companiei.

Pe data de 9 ianuarie va avea loc o sedinta a actionarilor Hidroelectrica, pe ordinea de zi fiind revocarea din functie a membrilor provizorii ai Consiliului de Supraveghere si numirea unor noi membrii provizorii.

Însa atât Ministerul Energiei, cât si Fondul Proprietatea, cei doi actionari, propun aceleasi persoane. Gabriel Andronache, Andreea Negru, Andreea Lambru, Karoly Borbely, Liviu Nistoran si Laurentiu Dan Tudor sunt pe lista Ministerului Energiei, iar Oana Truta este propunerea Fondului Proprietatea.

Ei vor avea tot un mandat provizoriu de patru luni, ca si pâna acum. Remuneratia lor va fi egala cu de doua ori media pe ultimele 12 luni a câstigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfasurata conform clasificarii anterior numirii.

Ministerul Energiei este actionarul principal al producatorului de energie, cu o participatie de 80%, în timp ce Fondul Proprietatea detine 20%.

Sursa: Agerpress