CFR SA : Trafic feroviar in conditii normale de iarna pe toate magistralele feroviare; nu sunt intarzieri in graficul trenurilor

Data publicarii: 20-01-2018 | Economie

Traficul feroviar se desfasoara în conditii normale de iarna pe toate magistralele de cale ferata, nefiind înregistrate sectii de cale ferata închise si nici întârzieri în graficul trenurilor înscrise în circulatie, informeaza CFR SA.

Potrivit unui comunicat al companiei, în cursul zilei de vineri, personalul feroviar a intervenit pentru deszapezirea liniilor, a peroanelor si a aparatelor de cale din zona statiilor de cale ferata, de pe raza judetelor unde s-au înregistrat ninsori abundente, astfel încât traficul pietonal si circulatia trenurilor sa se desfasoare în conditii de siguranta.

De asemenea, în perioada urmatoare, echipele feroviare vor verifica permanent starea infrastructurii pe toate sectiile de cale ferata, iar pe segmentele unde situatia o impune se va interveni operativ cu personal si utilaje, astfel încât sa se mentina operational traficul pe toate magistralele.

Pentru informatii utile despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa acceseze site-urile si paginile de facebook CFR Infrastructura si CFR Calatori, camerele web din garile Bucuresti Nord, Brasov, Craiova, Timisoara si Iasi sau sa sune la Informatii CFR.

De asemenea, calatorii sunt rugati sa consulte si site-urile operatorilor privati de transport feroviar de calatori pentru informatii actualizate despre trenurile înscrise în circulatie.

"CFR SA îi asigura pe calatori ca toate masurile operative întreprinse în aceasta perioada de angajatii feroviari au ca principal scop mentinerea sigurantei în circulatia trenurilor", precizeaza compania.

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA administreaza infrastructura feroviara publica.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: