Daea, intrebat daca i s-a propus functia de premier: Eu sunt o varianta foarte buna de inginer agronom

Data publicarii: 20-01-2018 | Economie

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, a declarat, vineri, întrebat daca i s-a propus functia de premier, ca este o varianta foarte buna de inginer agronom si ca ramâne în activitatea sa de inginer agronom "cautând în sol cu mintea si cu degetele solutii pentru a creste plantele în Tara Româneasca".

"Eu sunt o varianta foarte buna de inginer agronom, cu 50 de ani vechime, cu experienta în domeniu si aici ma vad si eu foarte bun ca inginer agronom", a spus Petre Daea, prezent la o conferinta organizata de Institutul National de Statistica.

La insistentele jurnalistilor de a raspunde la aceasta întrebare, acesta a mentionat ca "astazi este setat pe Ancheta Structurala în Agricultura".

De asemenea, actualul ministru al agriculturii a refuzat sa raspunda si la întrebarea daca va face parte si din viitorul cabinet.

"Eu v-am spus dumneavoastra, si aici sunt lipsit de modestie, ca eu sunt premiat si am fost premiant în activitatea mea agricola. Ramân legat trup si suflet de aceasta activitate pentru ca pe aceasta o stiu si mi-ar fi greu sa fac alta la vârsta mea, desi nu sunt lipsit de forta fizica si de capacitate mentala sa înteleg întrebarea dumneavoastra unde m-ar putea duce. Nu o sa primiti un asemenea raspuns pentru ca eu ramân consecvent raspunsului initial si v-am spus ca indiferent unde îmi puneti întrebarea raspunsul este acelasi. În al doilea rând, eu sunt agronom, sunt inginer cu facultatea la zi, si ramân în activitatea aceasta zi de zi. Ramân în activitatea mea de inginer agronom cautând în sol cu mintea si cu degetele solutii pentru a creste plantele în Tara Româneasca, în asa fel încât si dumneavoastra si eu si toti care ne vad sa aiba satisfactia ca putem sa realizam în agricultura ce ne propunem: sa asiguram hrana tarii si sa fie bine pentru toti", a mai spus Daea.

Institutul National de Statistica a organizat vineri o conferinta de presa privind perspectivele de dezvoltare ale agriculturii românesti prin prisma rezultatelor Anchetei Structurale în Agricultura 2016 (ASA 2016).

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: