Telekom Romania pune capat colaborarii cu Posta Romana pentru serviciile de plata a facturilor

Data publicarii: 23-01-2018 | Economie

elekom România înceteaza relatiile contractuale cu Posta Româna, începând cu 1 februarie 2018, pentru plata facturilor aferente contractelor de servicii fixe si mobile, ca urmare a nerespectarii obligatiilor de catre operatorul postal national, a anuntat luni compania de telefonie mobila într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, clientii companiei de telecomunicatii vor beneficia, în continuare, de cele peste 40.000 de puncte de încasare (reteaua proprie de magazine, retele de retaileri, banci partenere, ATM-uri si automate de plati), din mediul urban si rural, unde îsi pot plati facturile.

De asemenea, platile pot fi efectuate online, pe site-ul operatorului, dar si prin debit direct, internet banking sau mobile banking (prin bancile partenere, care ofera aceste servicii).

Brandul Telekom România este prezent pe piata româneasca din anul 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si Cosmote România.

Telekom România face parte din grupul Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicatii integrate.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: